Boek nu met 10% voordeel! Uw voordeelcode is: specialguest

  • Nederlands
  • English
  • German
  • Spanish
  • French

Boek nu:

Voordeelcode:

Gelegen in het bruisend centrum van Amsterdam....

Winkelen, lekker eten, slenteren langs de grachten, musea bezoeken, het kan allemaal in Amsterdam. Het authentieke Bridge hotel ligt midden in het centrum. Vele highlights die u niet mag missen liggen in de nabije omgeving van het hotel, de meeste zelfs op loopafstand.

Wanneer u langs de Amstel richting de stad loopt, passeert u de Hermitage. De eeuwenoude Portugese Synagoge is vlakbij, net als het Joods Historisch Museum. Maar ook de beroemde kunstmusea zoals het Rijksmuseum en het Vincent van Gogh Museum, zijn gemakkelijk te bereiken.

Eten in Amsterdam is een feest. Vlakbij het hotel, in de Utrechtsestraat bijvoorbeeld, zijn verschillende uitstekende restaurants en gezellige cafés te vinden.

Een tochtje met een rondvaartboot door Amsterdam, we kunnen het iedereen aanraden. Niet voor niets noemen ze de stad ook wel het Venetië van het noorden. Wie in bezit is van een eigen boot kan deze voor het hotel aanleggen.

Vlak achter het hotel is de Plantagebuurt, een mooie groene, culturele buurt. Waar het mooi wandelen is maar ook een bezoek aan Artis (de dierentuin) of de Hortus Botanicus is zeer de moeite waard.

Bezienswaardigheden